Verksamhetsutveckling

Professionell utveckling

Fokus på långsiktigt lönsam affär.

Stärk er verksamhet genom facilliterad och coachad processledning. Tillsammans höjer vi blicken och tar fram en prioriterad mål- och handlingsplan där långsiktig lönsamhet kommer att vara ett viktigt ledord.

Utveckling är en process. En process där ni står i centrum och som bygger på allt det som ni redan har åstadkommit. Att använda sig av en extern konsult förstärker och snabbar på er utvecklingsprocess samt höjer kvaliteten på slutresultatet.

Det första steget innehåller en översiktlig genomgång av era nuvarande utmaningar och hur ni ser på er väg framåt. Redan efter de första mötena kan ni sedan avgöra hur ni vill gå vidare med er framtid.

  • Facilliterad och coachad processledning för utveckling av befintlig verksamhet.
  • Gemensamt framtagen prioriterad mål- och handlingsplan.

Professionell coaching

Nå din nästa nivå med coaching

Led dig själv och/eller din verksamhet framåt snabbare och enklare. Du står för agendan, jag står för processen. Dina tankar får svar genom mina frågor.

Professionell utbildning

Pedagogik för vuxna

Pedagogisk kunskapsförmedling inom ditt behovsområde. Ni kan även välja att genomföra ett facilliterat arbetsmöte som tydliggör behov och utmaningar och samtidigt är inriktat på handlingskraftiga lösningar.

Professionellt säljstöd

Försäljning när den är som bäst

Kundens framgång är vår framgång. För att hålla i en bra försäljning över tid så behövs bra stödsystem. Coaching för säljare är ett sådant verktyg.